Termeni si Conditii

Dispozitii generale:

Prin prezenta se stabilesc conditiile de vanzare a produselor din magazinul on-line www.noviaregia.com Folosirea acestui site, respectiv inregistrarea unei comenzi, implica acceptarea de catre tine a prezentilor termeni şi conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, iti recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nicio notificare prealabila. Prin detinerea unui cont pe site-ul nostru, respectiv navigarea pe www.noviaregia.com inseamna ca esti de acord si accepti ca, fara nicio notificare prealabila sa putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site.

Produsele:

Produsele noastre  sunt produse noi, ambalate de Novia Regia si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, transmisa pe email, conform legislatiei in vigoare. Acestea vor fi livrate in limita stocului disponibil, iar din acest motiv ne rezervam dreptul de a nu livra comenzile in cazul in care produsele dorite nu se mai regasesc în oferta prezentata de www.noviaregia.com. Imaginile publicate pe site sunt imagini reale realizate de catre Novia Regia. De asemenea nu oferim nicio garantie, in afara de cele prevazute de legislatia în vigoare, in ceea ce priveste informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum şi potrivirea lor pentru un anumit scop. De asemenea, pot interveni erori de 2-3 cm in masurile articolelor prezentate si afisate pe site. Preturile produselor nu includ taxele de livrare.

Livrarea:

ROMANIA
Livrarea Standard oferita de noi este cu ridicarea din Sediul Fan Courier Constanta si este gratuita.
Livrarea se face în 24-48 de ore lucratoare prin curierat rapid.
Livrarea este Gratuita pentru comenzi de minim 600 lei si se realizeaza prin GLS Courier, DPD sau Cargus.

Taxa de livrare la adresa dorita pentru comenzile sub 600 lei, este de 20 lei. 

In cazul in care optezi pentru zile preferentiale de livrare, te rugam sa le mentionezi la rubrica obsevatii inaintea finalizarii comenzii. Respectarea cerintelor suplimentare se va face în functie de disponibilitatea şi programul serviciilor de curierat. Livrarea produselor se face in limita stocului disponibil.

In cazul in care coletul livrat nu este ridicat, ne rezervam dreptul de a expedia un alt colet, doar cu plata in avans.

EXTERN
Livrarea INTERNATIONALA se face in majoritatea tarilor din Uniunea Europeana in 5-7 zile lucratoare de la expedierea comenzii. Comenzile se expediaza prin curier rapid GLS.

Drepturi de autor:

Imaginile, continutul, descrierile si denumirile sunt proprietatea Novia Regia. Reproducerea, vanzarea, descarcarea, modificarea sau preluarea lor in scop comercial este strict interzisa.

Conciliere interna gratuita:

In cazul in care exista probleme referitoare la o comanda, puteti beneficia de o conciliere interna gratuita. Va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail contact@noviaregia.com iar noi vom face tot posibilul sa va solutionam cererea in maxim 48 de ore.

Modalitati de plata:

ROMANIA
Modalitatile prin care poti achita produsele noastre sunt: Ramburs – comanda se plateste la curier cand preiei coletul, Card – plata securizata cu cardul direct pe site-ul nostru.

EXTERN
Pentru comenzile externe variantele de plata sunt: Card – plata securizata cu cardul direct pe site-ul nostru

Returnarea produselor:

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor” conf. O.U.G. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta aplicându-se definitiile cuprinse in O.U.G. 34/2014″.

Te rugam sa ne anunti cand  doresti sa efectuezi un retur, iar produsul returnat trebuie sa ajunga la sediul firmei in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului. De asemenea, te rugam sa ne comunici intentia de a-ti fi inlocuite produsele sau de a-ti primi banii inapoi. Mentionam ca produsele vor fi inlocuite in limita stocului disponibil. Produsele returnate vor fi acceptate doar daca contin etichetele intacte si produsele nu prezinta semne ca ar fi fost purtate (miros, urme de machiaj, diverse pete). Nu se vor primi colete cu plata expeditiei la destinatar sau colete care au termenul de 14 zile depasit.

Formularul de Retur se poate accesa la acest link. Descarcati si completati acest formular si pune-ti-l in colet impreuna cu produsul returnat.

Adresa expediere retur:

Str. Fagarasi, Nr. 2, Oras Buftea, Judetul Ilfov

Telefon: 0724.110.200

Atenție!

Produsul Trebuie Expediat la adresa noastra printr-un curier agreat de dumneavoastra!

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită. ( Text extras integral din siteul Uniunii Europene )

Dupa primirea articolelor returnate si verificarea acestora, iti vom expedia produsul ales sau iti vom transfera contravaloarea produsului in cont. Pentru re-expedierea prin curier se va percepe o taxa de transport de 25 lei.

Daca doresti returul banilor, acestia vor fi rambursati in contul bancar specificat, in 14 zile calendaristice.

Conform Art. 16 linia e). din OUG 34/2014, Costumele de baie, Lenjeria si Body-urile nu se pot returna din motive de protectie a sanatatii.

Beneficiile obtinute in urma comenzii vor fi automat anulate, daca, in urma returului nu se mai indeplinesc conditiile de acordare a acestora.

Conform legii:

Consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanta, fara penalitati şi fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor” conf. O.G. 34/2014 , pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014 „.

De asemenea cheltuielile de re-expediere vor fi suportate de catre client.

Garantia produselor:

Pentru pastrarea garantiei este foarte important de respectat instructiunile de folosire, ingrijire si curatare a produsului dumneavoastra, instructiuni ce se gasesc pe eticheta din interior. Aceste instructiuni sunt specifice produsului dumneavoastra si este obligatoriu sa le consultati.

Totodata tinand cont de drepturile consumatorilor prevazute de Legea nr. 449/2003, www.noviaregia.com ofera garantia legala de conformitate pentru produsele comercializate.

Prin bifarea casutei  ,,Aboneaza-te la newsletter”  din formularul pentru crearea contului pe site iti exprimi acordul fata de folosirea de catre Novia Regia a adresei tale de e-mail pentru trimiterea materialelor publicitare.

S.C. FRUMUSETEA TA S.R.L.
J13/1004/2016
CUI: 35955094 / RO46145395
Str. Fagarasi, Nr. 2, Oras Buftea, Judetul Ilfov
A.N.S.P.D.C.P: 0017274

Te asteptam sa ne scrii pe email, Facebook sau Instagram parerile tale despre produsele noastre.