Mănuși de Mireasă

Mănuși de Mireasă Lungi Scurte Rafinate Novia Regia

Manușile albe de mireasă sunt un accesoriu special si obligatoriu pentru orice domnișoară care va fi mireasă. Acestea sunt fine și exprimă eleganță în seara evenimentului. Materialele din care sunt confecționate mănușile sunt de obicei: tulle fin, satin sau voal. Manușile adesea sunt accesorizate cu perle albe sau ivory. Novia Regia vă prezintă modele variate de mănuși de mireasă la prețuri accesibile. Poți comanda cu ușurință online. Plata se face atât ramburs cât și cu cardul. Toate produsele sunt în stoc, astfel se face livrarea rapid.

Când ne gândim la mănuși de mireasă ne gandim la rafinament și eleganță. Mănușile amintesc de femeia ca o prințesă, aristocrată. Ziua nunții trebuie să fie cu adevărat specială și accesoriile deosebite sunt pe primul loc. Acestea pot fi lungi sau scurte, in funcție de preferințe și rochia de mireasă aleasă. Daca rochia este cu mânecă lungă, mireasa trebuie să aleaga mănuși scurte. Dacă rochia de mireasă este din dantelă, in general se optează pentru mănuși din dantelă fină.

Mănuși de Mireasă Lungi Scurte Rafinate Novia Regia

Extravaganța este dată de manușile lungi de mireasă, denumite “de operă”, care conferă miresei un aer glamour. Aceastea se asortează perfect cu bijuterii mari statement cu cristale. In epoca contemporană miresele tind să aleagă mănușile simple fără degete, care oferă lejeritate și simplitate. Chiar și acestea pot fi accesorizate cu perle. Un accesoriu delicat și elegant, care nu poate să lipsească mireselor.

Rochia de mireasă este fabricată din satin, obligatoriu ca mănușile să fie tot din satin fin.

Afișez toate cele 9 rezultate

Afișez toate cele 9 rezultate